Razgovor sa suradnikom:93.142.185.178

Izvor: Wikizvor
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Bok,

ako ste dobili dopuštenje autorovih nasljednika, možda možete postaviti isto dopuštenje s potpisom tih nasljednika i nekim podatkom koji bi ih identificirao kao nasljednike. Nakon što postavite takvo dopuštenje, i nakon što ga vide administratori, lako se taj dokument (dokument kojim se dopušta objava) pobriše, da nitko drugi (osim trenutačnih posjetitelja) ne vidi dokument. Naravno, potrebno je i obavijestiti administratore da je dokument s dopuštenjem postavljen i da ga poslije pregleda pobrišu.

Ne znam, kako ja nisam administrator, nemam dostupne podatke o tome jesu li administratori već od Vas dobili nekakav dokument kojim se potvrđuje pravo na objavu na wikizvoru.

Kako baratate s pohranjivanjem u pdf datoteke možete datoteku i poslati administratorima nakon što s njima ostvarite komunikaciju, pa vam neki od administratora odgovori sa svoje službene osobne adrese elektroničke pošte.

Trebalo bi sadržaje i kategorizirati. Majušni primjer Kategorija:Nikola Dimitrović. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22.28, 6. travnja 2015. (SEV)


Ovo je stranica za razgovor s anonimnim suradnikom koji nije otvorio suradnički račun ili se njime ne koristi. Zbog toga se moramo služiti brojčanom IP adresom kako bismo ga identificirali. Takvu adresu često koristi više ljudi. Ako ste anonimni suradnik i smatrate da su vam upućeni irelevantni komentari, molimo vas da otvorite suradnički račun ili se prijavite te tako u budućnosti izbjegnete zamjenu s drugim anonimnim suradnicima.