Razgovor sa suradnikom:Zagreb

Izvor: Wikizvor
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


--MayaSimFan 10:48, 5. siječanj 2007. (UTC)

Hvala! Nažalost, sama sam se morala dovinuti kako otvoriti novu stranicu. Dakle, uza sve upute koje imate na stranicama, jedna nedostaje, a ta je: link kako otvoriti novu stranicu. Sve su priče o uređivanju u redu, ali treba jasno i glasno napisati negdje na lijevom izvorniku: Upišite svoj tekst! - ili nekako slično. Lijep pozdrav,

Naravno, ni odgovor iz Pisarnice nije mi stigao :)

Postoji više načina da se započne članak, jedan je da upišete ime članak kojeg želite započeti u tražilicu i kliknete na malu crvenu poveznicu koja se pojavljuje na vrhu, ali najlakše je koristiti direktno otvaranje stranice pomoću ove kućice. Samo upišite ime članka i i kliknite na stvori članak :)

--MayaSimFan 11:07, 5. siječanj 2007. (UTC)

Nazivi članaka[uredi]

Obavještavam vas da ću premjestiti članke kao što su na primjer Čin prvi – dan prvi (i sve ostale koji spadaju pod 3 dana u kraljevstvu začaranog princa) na novi naslov koji će počinjati s 3 dana/ime poglavlja da ne dolazi do zabune s drugim djelima, a stare ću članke zatim izbrisati. Pozdrav --MayaSimFan 11:26, 5. siječanj 2007. (UTC)

Hvala, to sam shvatila, kao što ste mogli vidjeti s obzirom da sam ubacila knjigu, ali savjetujem vam da tu kućicu za upisivanje novih članaka stavite negdje na lijevi izbornik, inače ćete svakom novom članu iznova morati stavljati u pismo tu kućicu. Lijep pozdrav,

Znam da ste shvatili, ali ako bude daljnjih unosa, a nadam se da će ih biti, bit će lakše :). Kućicu bi možda bilo najbolje staviti na stranicu za pomoć da suradnici ipak malo pogledaju kako se radi na izvoru i usvoje neka osnovna pravila. --MayaSimFan 18:39, 6. siječanj 2007. (UTC)

Malo sam pogledala izmjene koje ste napravili - čini mi se u redu. Hvala, jer ste mi uštedjeli posao oko stavljanja dijaloga u nove redove - to sam bila ostavila za jedan od narednih dana.

Nagledala sam se već tih skupljenih redova, nije to ništa štrašno, gotovo sve što dođe na izvor je u takvom obliku pa članke već redovito "razvlačim" i nije mi problem, ide već mehanički. --MayaSimFan 18:39, 6. siječanj 2007. (UTC)

Jedno pitanje: Može li sada svatko tko se sjeti prepravljati moj tekst ili je to ipak nekako zaštićeno? Naime, neću baš imati vremena kontrolirati svaki put kad netko unese promjene, a ne bih htjela da se bilo što mijenja - ovo je kopija tiskane verzije knjige i ne bi bilo zgodno da se tu pojavi nešto drugo, a i ne bih to dopustila. Hvala! — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Zagreb (razgovordoprinosi) .

Što se tiče zaštite knjige, da, naravno, bit će zaštićena. Sadržaj je u provjeren, treba još neka sitna sređivanja, a nakon toga će stranica biti zaštićena da je mogu uređivati samo administratori, a komentari se ostavljaju na stranicama za razgovor. Nešto više o tome možete pročitati ovdje. --MayaSimFan 18:39, 6. siječanj 2007. (UTC)

Puno hvala! Kad uhvatim vremena, stavit ću još neke svoje knjige. Lijep pozdrav! Da, pokušala sam staviti na Wikipediju naslovnicu knjige, ali su je maknuli s obrazloženjem da sam unijela nešto što je zaštićeno autorskim pravima. Odgovorila sam da su autorska prava moja, ali to valjda nitko više nije čitao. Dakle, naslovnica je na mojoj web stranici i možete ju skinuti ako Vama prihvati unos. Thanks! http://blog.wmd.hr/index.php/blanka1/image_full/149/