Razgovor sa suradnikom:E.coli

Izvor: Wikizvor
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošli na hrvatski wikizvor! :-) SpeedyGonsales 16:59, 19. veljače 2006. (UTC)

Molim pogledati[uredi]

Molim pogledati poruku za sve suradnike u Pisarnici. --Andrej Šalov 18:56, 19. veljače 2006. (UTC)

Epovi[uredi]

Uf... ne znam, moram to provjeriti. Ipak, neka mi ptičica kaže da sve što je u stihu uvrstim u poeziju. No dobro, vidjet ćemo, pogledat ću doma "Uvod u književnost". --Zmaj 13:55, 24. veljače 2006. (UTC)

Provjerio sam. To je poezija. Stvar nema veze s lirikom i epikom, nego sa stihom i prozom. Sve u stihu je poezija, bez obzira na temu. U rijetkim nejasnim slučajevima (npr. slobodni stih ili stih složen kao proza) kaže se da je poezija ono što ima pjesnički ritam. -- Zmaj 07:50, 27. veljače 2006. (UTC)


Spajanje biblijskih članaka[uredi]

Nije to sporno, trebaju li biti ili ne zajedno spomenute stvari, predgovori Bibliji ekumenskog prijevoda. One jesu zajedno, jer sam ih ja takvima preveo i postavio. Naime, oni su cjelovita knjiga s proročkim knjigama Strog zavjeta i Novim zavjetom, prije dolaska na Wikizvor i vašeg češljanja runa na teletu koje runa nema. Nije sporan ni naslov, označava istu stvar. Ja sam ga stavio da bih ostavio mjesta drugima koji će doći, i evo drugi dolaze. The Holy Write i The Bible ista su stvar, ali uvodni tekstovi koje sam ja preveo kao dio T(raduction) O(ecumenique) de la Bible ili T.O.B. dio su tog prijevoda i ne idu uz nikakav drugi prijevod. Ja sam te tekstove vratio na mjesto gdje su bili, a onaj tko ih je razdvojio s ciljem da nestane moj doprinos na Wikizvoru se malo zeznuo. Na vrijeme sam ga pročitao i neće do toga doći ma koliko vas igralo, ako si još u igri, ali vidim da vas je već petoro slomilo zube i podvilo rep. Da ne biste bili grješni ispričajte se javno, kao što ja priznah svaki svoj promašaj. Ali to je već pitanje časti. Kako sačuvati čast i ne sudjelovati u ovakvoj istrazi poturica? Lako, priznati grijeh, a Bog je milostiv. Ako se vjeruje u Boga. Ako se ne vjeruje, što Bog također voli kad se jest iskreno, jer i to je dio njega kao Apsoluta, jednostavno se slijedi svoj put i ne služi prljavim ciljevima prljavih ljudi. Ta valjda vidiš da nisam ja u pitanju, već Biblija. Kome je stalo da se ne pojavi? Mislim da sam razumio potez suradnika koji je odlučio stvar izgladiti nekakvim spajanjem umjesto da javno prizna svoju zabludu.Ta treba biti Hrvat, tj. pošten. Pozdrav,--Tomislav Dretar 18:38, 18. lipnja 2006. (UTC)

Your admin status[uredi]

Hello. I'm a steward. A new policy regarding the removal of "advanced rights" (administrator, bureaucrat, etc.) was adopted by community consensus recently. According to this policy, the stewards are reviewing administrators' activity on wikis with no inactivity policy.   You meet the inactivity criteria (no edits and no log actions for 2 years) on hrwikisource, where you are an administrator. Since that wiki does not have its own administrators' rights review process, the global one applies.   If you want to keep your rights, you should inform the community of the wiki about the fact that the stewards have sent you this information about your inactivity. If the community has a discussion about it and then wants you to keep your rights, please contact the stewards at m:Stewards' noticeboard, and link to the discussion of the local community, where they express their wish to continue to maintain the rights, and demonstrate a continued requirement to maintain these rights.   We stewards will evaluate the responses. If there is no response at all after approximately one month, we will proceed to remove your administrative rights. In cases of doubt, we will evaluate the responses and will refer a decision back to the local community for their comment and review. If you have any questions, please contact us on m:Stewards' noticeboard.   Best regards, Rschen7754 21:55, 18. listopada 2014. (CEST)