Čestitka Hrvatskoga generalskog zbora od 14. srpnja 2018. hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Izvor: Wikizvor
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Čestitka Hrvatskoga generalskog zbora od 14. srpnja 2018. hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji
autor: Hrvatski generalski zbor

Potpisnik:

Hrvatski generalski zbor

Izvor: http://www.hrvatskigeneralskizbor.hr/index.php/96-cestitka-hrvatskoj-nogometnoj-reprezentaciji (14. srpnja 2018.)


Čestitka Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji

Hrvatska nogometna reprezentacija je ušla u povijest naših najvećih postignuća! Kao što su goloruki hrvatski branitelji, naoružani samo s krunicom i htijenjem za slobodom, počeli jednu pobjedničku priču i završili je veličanstvenim pobjedama u Domovinskom ratu tako su i naši nogometaši, naši vatreni, svoju priču završili briljantnim uspjehom koji će ostati zauvijek upisan u našim srcima i sjećanju

Mi, generali i admirali okupljeni u Hrvatskom generalskom zboru, istinski smo oduševljeni ovim nevjerojatnim pothvatom koji je sve nas i cijelu našu Domovinu vratio u dane sloge i zajedništva, a koji su jedini pravi ključ za bolju budućnost i na tome smo našim vatrenima neizmjerno zahvalni!

Hrvatskom nogometnom savezu te cijelom vodstvu i stručnom stožeru reprezentacije na čelu s „nogometnim generalom“ Dalićem i svim herojima koji su se srčano borili na terenu predvođeni kapetanom Modrićem od srca najiskrenije čestitamo na ovom planetarnom uspjehu koji je sve nas učinio ponosnima!

Neka ovaj uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije bude početak demografskog, gospodarskog i duhovnog preporoda hrvatskog naroda i države!

Hrvatski generalski zbor